Strafrecht Advocaat Apeldoorn

Aangehouden, verhoor of dagvaarding?

Voorkom een veroordeling!
De strafrecht advocaat van Noordzee Advocatenkantoor helpt u meteen! Gevestigd in het centrum van Apeldoorn.

Vrijdags van 10:00-14:00 gratis spreekuur in Apeldoorn Zuid

 085-048 0417

085-048 0417

Strafrecht advocaat nodig?
Kom direct in contact met een strafrecht advocaat

Naam (vereist)

E-mail (vereist)

Bericht

Ik ga akkoord met de privacy statement

Uw bericht komt uitsluitend bij onze strafrecht advocaat terecht en wordt niet gedeeld met derden. Aan het verzenden van het bericht zijn geen kosten verbonden. Het is geheel vrijblijvend.

Politieverhoor

Bent u opgeroepen voor verhoor? Onze strafrecht advocaat bereidt u voor en informeert u over uw rechten tijdens het verhoor. Ook kan de advocaat het verhoor bijwonen 

Dagvaarding

Heeft u een dagvaarding ontvangen? U moet verschijnen voor de politierechter of de meervoudige kamer. Onze strafrecht advocaat vraagt namens u het dossier op en bereid u voor op de zitting 

Strafzitting

U moet verschijnen voor een politierechterzitting, meervoudige kamer zitting of een TOM-zitting? Onze strafrecht advocaat staat u bij tijdens de zitting en voert namens u verdediging

Hoe werkt het?

In drie stappen
Strafrecht advocaat 
nodig voor?
Neem contact
met ons op
Direct contact met
een strafrecht advocaat

U kunt ook terecht voor:

Hoger beroep

U bent ten onrechte veroordeeld door de strafrechter? Dan kunt u binnen twee weken in hoger beroep tegen de uitspraak. Neem contact op om de mogelijkheden van hoger beroep te bespreken. Is er sprake van spoed, omdat de termijn afloopt? Onze strafrechtspecialist kan binnen 1 uur hoger beroep instellen.

Rijbewijs ingenomen

Te hard gereden? Heeft u onder invloed gereden? Uw rijbewijs is ingevorderd en wordt niet teruggeven? Onze strafrechtadvocaat kan namens u een klaagschrift indienen tegen inhouding van het rijbewijs. Uw rijbewijs met spoed nodig? De advocaat vraag met spoed het rijbewijs terug aan de rechtbank. Kan al binnen 1 week.

Klaagschrift in beslag genomen spullen

Is uw auto in beslag genomen? De politie heeft na een huiszoeking persoonlijke voorwerpen in beslag genomen? De strafrecht advocaat kan namens u een klaagschrift indienen bij de rechtbank.

Gratie

U bent door de strafrechter veroordeeld en u kunt niet meer in hoger beroep? U wilt in aanmerking komen voor kwijtschelding van de straf? Neem contact om de mogelijkheden van een gratieverzoek te onderzoeken.

Slachtoffers

Bent u slachtoffer van een misdrijf? Huiselijk geweld, mishandeling, stalking, bedreiging? Onze strafrechtadvocaat helpt bij het doen van aangifte. Ook staat de advocaat u bij in het opstellen van een vordering benadeelde partij.

Wat zijn de kosten van de strafrecht advocaat?

Laagste advocaten uurtarief!

Kunt u de advocaatkosten niet zelfstandig betalen? Noordzee Advocatenkantoor werkt op basis van een gesubsidieerde rechtsbijstand (pro-deo). Indien de toevoeging wordt verleend, worden de kosten door de Raad voor Rechtsbijstand vergoed. U betaalt alleen een eigen bijdrage. De laagste eigen bijdrage is €143,- De eigen bijdrage krijgt u mogelijk terug via bijzondere bijstand. Lees meerNeem contact op