Specialist in het Regulier Vreemdelingenrecht Advocaat Anique van den Broek

Met haar rechtvaardigheidsgevoel, analytisch vermogen, en groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan advocaat Anique van den Broek u uitstekend helpen met uw zaak.

Anique van den Broek is na haar studie ‘Recht & Psychologie’ rechten gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. In een versneld traject van 2 jaar heeft zij haar bacheloropleiding succesvol afgerond, in plaats van de voorgeschreven periode van 3 jaar. Na haar bachelorstudie heeft zij in 2020 de masteropleiding ‘Master Public International Law’ succesvol afgerond. 

 

Haar interesse voor het vreemdelingenrecht is ontstaan na haar stage bij Noordzee Advocatenkantoor. Anique is binnen het kantoor werkzaam als advocaat.

Kenmerkend voor haar aanpak is haar groot verantwoordelijkheidsgevoel, analytisch vermogen, bedrevenheid en rechtvaardigheidsgevoel. Dit maakt haar tot een top juriste die u uitstekend kan bijstaan in allerlei kwesties binnen het migratierecht.

 

In haar vrije tijd is Anique op het hockeyveld te vinden. Sinds haar jeugd is zij actief binnen de sport. Anique speelt op het moment bij de grootste hockeyclub van Nederland en doet dat met heel veel plezier en passie.